Eerste openingsdag van de Speelgoedbank te Sneek.

Officiële startdag van de Speelgoedbank is zaterdag 26 oktober 2013 van 10:00 uur tot 12:00 uur.

Deze dag zijn wij geopend voor personen die speelgoed willen inleveren en personen die ingeschreven willen worden. Ook is deze dag bedoeld voor overige geïnteresseerden.

Vrijdag 25 oktober is echter besloten en alleen toegankelijk voor mensen die zich aan willen melden en speelgoed uit willen zoeken en meenemen.

 

De openingstijden van Speelgoedbank Friesland voor 2013 zijn als volgt.

  • zaterdag 30 november 2013 van 10:00 tot 12:00 uur.
  • vrijdag 20 december 2013 van 16:00 tot 18:00 uur.
  • zaterdag 21 december 2013 van 10:00 tot 12:00 uur.

De data voor 2014 zijn nog niet bekend. 

 

Locatie 

  • Speelgoedbank Friesland
  • Top 2A
  • 8606 JT Sneek

 

Veel belangstelling.

 

De opening werd groots gevierd met veel belangstelling van de pers, onder andere Omroep Friesland Tv en Radio, de Leeuwarder Courant en het Friesche Dagblad waren aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Speelgoedbank Friesland van start in Sneek

logo speelgoedbank friesland

Sneek – Na maanden van intensieve voorbereiding gaat Speelgoedbank Friesland op zaterdag 26 oktober officieel van start. Om 10 uur gaan de deuren van het nieuwe onderkomen aan de Top 2a in Sneek open. Speelgoedbank Sneek zamelt speelgoed in en stelt dit beschikbaar aan gezinnen die daar zelf geen financiële ruimte voor hebben.

Met de opening van het uitgifte- en innamepunt bereikt de speelgoedbank een mijlpaal. De afgelopen maanden is veel speelgoed ingezameld, maar er was nog geen mogelijkheid om het beschikbaar te stellen. Nu dat wel kan, verwacht Speelgoedbank Friesland talrijke kinderen uit gezinnen met weinig financiële middelen blij te kunnen maken.

 

Speelgoedbank Friesland houdt rekening met een toenemende vraag en zoekt daarom vrijwilligers die kunnen helpen bij het sorteren en uitgeven van het speelgoed. Ook is het mogelijk als donateur het initiatief te ondersteunen. Op 30 november en op 20 december is de speelgoedbank ook open.

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *