AH goedzak aktie ten behoeve van de Speelgoedbank in Sneek.

Ingeleverde speelgoed bij de Goedzak actie van AH Stadsfenne en Middelzee laan in Sneek gaat naar de Speelgoedbank Friesland in Sneek.

Doe mee met de Goedzak®-actie van Albert Heijn en maak een ander kind blij met jouw speelgoed! Haal vanaf maandag 14 november 2016 een Goedzak® op bij je Albert Heijn-winkel. Kies thuis een mooi stuk speelgoed uit dat je graag aan een ander cadeau wilt geven en doe dit in de zak.

Lever de zak uiterlijk zondag 27 november 2016 in bij jouw Albert Heijn-winkel. Albert Heijn zorgt, in samenwerking met lokale goede doelen, dat het speelgoed op de juiste plekken terechtkomt. In de winkel kun je vinden voor welk doel jouw winkel cadeau’s inzamelt.

Goedzak en online boodschappen doen

Ook wanneer je je boodschappen laat thuisbezorgen of ophaalt bij een Pick Up Point kun je meedoen met de Goedzak®-actie. Bij bestellingen met een bezorgdatum van 14 tot en met 19 november ontvang je een Goedzak®. Tot en met zaterdag 27 november kun je de Goedzak® meegeven aan de bezorger of inleveren bij een winkel bij jou in de buurt. AH.nl zorgt samen met het Nationaal Fonds Kinderhulp dat de cadeaus goed terecht komen.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 421.000 kinderen in ons land op in armoede. Kinderhulp helpt sinds 1959 kinderen door simpele dingen als sport, dagje uit, opleiding of een cadeautje van Sinterklaas mogelijk te maken.

Goed om op te letten:

  • Geef alleen speelgoed waar jouw (klein)kinderen zelf ook blij van zouden worden.

  • Lever het speelgoed schoon, heel en compleet in.

  • Elektronisch speelgoed graag zonder batterijen inleveren.

  • In verband met de hygiëne kunnen geen knuffels worden aangenomen.

  • Bij deze actie maken we kinderen alleen blij met speelgoed, niet met kleding.

  • Sluit de tas goed af.

  • Goedzakken op? Dan kun je je cadeau ook op een andere manier verpakken (bijv. in een andere afsluitbare tas of doos).

Meer informatie op http://www.ah.nl/goedzak?ns_mchannel=email&ns_source=ahmailb2c&ns_campaign=DW46_4&ns_linkname=extra-goedzak

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *