Speelgoedbank in Heerenveen geopend.

Begonnen als eenmalig aktie tijdens sinterklaas is de speelgoedbank in Heerenveen nu iedere laatste zaterdag van de maand open. Woon je in de Gemeente Heerenveen schrijf je dan in bij de speelgoedbank in Heerenveen via deze link http://speelgoedbankheerenveen.nl/

Onafhankelijk van de Speelgoedbank Friesland in Sneek.

Speelgoedbank Heerenveen is een op zichzelf staande stichting die dus helemaal losstaat van de Speelgoedbank Friesland in Sneek.  Toen de speelgoedbank Friesland opgericht werd  wisten we nog niet waar we ons gingen vestigen. Doordat alle bestuursleden uit de regio Joure / Sneek kwamen hebben we besloten om voor Sneek te kiezen omdat dit een grotere kern is.  De naam Speelgoedbank Friesland is nu eigenlijk een beetje een ruim begrip geworden. In principe is iedereen uit heel Friesland welkom, maar we focussen ons voornamelijk op Sneek i.v.m. de reisafstanden.  Na verloop van tijd kwamen er echter meer initiatieven om speelgoedbanken op te richten in Friesland.

 

Meer over de Speelgoedbank Heerenveen.

 

Stichting Speelgoedbank Heerenveen zamelt speelgoed in, zowel nieuw als tweedehands. Dit geven wij aan kinderen uit gemeente Heerenveen van wie de ouders geen financiële middelen hebben om cadeautjes te kopen. Doel van de eerste uitgifte was om deze kinderen op deze manier een mooie sinterklaas te geven. Dit bleek een groot succes!

 

speelgoedbank-heerenveen

Inmiddels wordt er zoveel speelgoed ingebracht dat de activiteiten van de stichting worden uitgebreid naar een reguliere speelgoedbank. Dit betekent dat er elke laatste zaterdag van de maand een uitgifte is voor gezinnen die daarvoor in aanmerking komen.

Om in aanmerking te komen voor de speelgoedbank Heerenveen moet u zich aanmelden bij stichting Leergeld. Iedereen die daar staat ingeschreven krijgt automatisch bericht van ons.

Ga naar de website van de Speelgoedbank in Heerenveen via deze link.

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *