Maatschappelijke stage bij de Speelgoedbank Friesland.

Mijn naam is  Joel de Jong uit Sneek.

Ik zit in de 3de klas van het Nordwincollege in Sneek. Sinds kort doe ik mijn maatschappelijke stage bij de Speelgoedbank Friesland. Ik heb voor de speelgoedbank gekozen omdat ik het een goed initiatief vind.

 

Sommige kinderen hebben veel speelgoed, en sommige kinderen hebben bijna niks. De speelgoedbank zorgt ervoor dat de kinderen die bijna niks hebben ook mooi speelgoed krijgen. Door het speelgoed wat mensen over hebben thuis, weg gegeven wordt aan kinderen die weinig tot geen speelgoed hebben.

inrichting winkel speelgoedbank

Overtollig Speelgoed wordt ingezameld.

Dit speelgoed komt van mensen die het niet meer nodig hebben en het bij de speelgoed bank brengen. Ik help met het sorteren van speelgoed, zoals het controleren of het ingeleverde speelgoed nog goed werkt, sjouw de dozen, maai het gras, maak de ramen schoon en zet stellingen in elkaar. Kortom er is altijd wel iets  te doen.

Bovendien is het erg gezellig bij de speelgoedbank. We maken veel plezier onderling en drinken regelmatig samen koffie.

 

 

Zoek je ook een maatschappelijke stageplek.

Neem dan contact op.

 

Je naam

Je e-mailadres

Je vraag !

 

 

 

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *