Skriuw sponsort de Speelgoedbank met sinterklaas gedichten actie.

Nog een Sinterklaasgedicht nodig maar geen zin of tijd om er zelf één te schrijven?

 

Voor een klein bedrag schrijft tekstschrijver Johanna Kommerie van Skriuw jouw Sinterklaas gedichten. De opbrengst is dit jaar voor de Speelgoedbank Friesland in Sneek.! 

Begonnen als grap.

sinterklaas-sneek-speelgoedbank

Het begon als een grapje in 2007. Op Hyves – kent u het nog? – schreef ik dat ik Sinterklaas gedichten schreef voor het goede doel. Het goede doel was destijds een bouwproject in Jamaica waar ik aan deelnam. Ik had geen idee of er reacties op zouden komen en of mensen er überhaupt geld voor wilden betalen. Maar het gebeurde wel. Mensen die het haatten om te dichten, of mensen die op 4 december beseften dat ze echt zelf niet meer de tijd hadden om een gedicht in elkaar te fabriceren, riepen mijn hulp in. Ik had er de grootste lol in, en verdiende ook nog eens een leuk bedragje voor het goede doel. De actie was zo geslaagd dat ik het de jaren daarop herhaalde.

Na 2011 hield ik het een paar jaar voor gezien, tot ik vorig jaar de draad weer oppakte en een paar tientjes verdiende voor de Voedselbank in Damwâld. Het gaat niet om enorme bedragen, maar alle beetjes helpen, nietwaar?

Tekstschrijver uit Friesland

Als tekstschrijver/blogger is Skriuw inzetbaar voor zeer uiteenlopende projecten. Persberichten, blogs, commerciële teksten, interviews, zoekmachinevriendelijke teksten.

Kijk voor meer informatie op www.skriuw.nl

 

 

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *