Speelgoedbank Sneek dit jaar één van de grote doelen van Sneek op ‘e Strûn 2018 en Slimste Bedrijf van SWF 2019

Sinds een aantal jaren organiseert Rotary Sneek één van de leukste activiteiten rond de feestdagen, Sneek op ‘e Strún op “derde” kerstdag en daarmee aansluitend Slimste bedrijf van Súdwest-Fryslân.

 

Sneek op ‘e Strûn is een bijzondere wandeltocht door Sneek vol belevenis voor liefhebbers van cultuur en avontuur. De avond wordt ook komend jaar weer georganiseerd met medewerking van veel verschillenden lokale organisaties, verenigingen, tientallen vrijwilligers en het bedrijfsleven. Iedereen doet mee! We verbinden hiermee mensen en organisaties. Afgelopen jaar waren er maar liefst 2.500 deelnemers die na twee huiselijke kerstdagen op de “derde” kerstdag genoten van een actieve avondactiviteit en op allerlei bijzondere plekken in onze stad kwamen. Muziek, straattheater, kunst, humor en diverse optredens op bijzondere locaties.

De volledige opbrengst van de avond gaat jaarlijks naar goede doelen.

Zo zijn er de afgelopen jaren mooie donaties gedaan aan Stichting Leergeld, Stichting Charity for Brains, alle wijkverenigingen, de kinderboerderij, het timmerdorp en Advendo. Allemaal clubs die draaien op vrijwilligers en ieder op hun manier bijdragen aan onze maatschappij. De  goede doelen voor de komende editie zijn de voedselbank, de speelgoedbank en de dierenbank (Nomadenhof).

 

Als Rotary Sneek vragen wij het bedrijfsleven, gemeente en maatschappelijke organisaties om ook mee te doen en een financiële bijdrage te leveren.

Je steunt hiermee niet alleen het goede doel, maar krijgt hier uiteraard ook wat voor terug. Naast vrijkaarten voor Sneek op ‘e Strûn en de nodige exposure wordt je met jouw bedrijf ook uitgenodigd om met een team van vier personen mee te doen aan de inmiddels onder het bedrijfsleven al legendarisch geworden competitie het Slimste Bedrijf van Súdwest-Fryslân. Dit schitterende evenement is een fantastisch gezellige avond voor jou en je medewerkers. Afgelopen jaar puilde de zaal al uit en moest er helaas regelmatig Nee verkocht worden aan geïnteresseerde bedrijven die mee wilden doen. We rekenen op donderdag 7 maart 2019 op een volle zaal met deelnemers uit het bedrijfsleven, gemeente en diverse maatschappelijke organisaties.

 

Willen jullie ook meedoen met jullie bedrijf?

De reacties van de deelnemers zijn ronduit enthousiast. Het zijn beide geweldig leuke avonden waar je met name bij het Slimste Bedrijf met een team namens je bedrijf bij kunt zijn. Je ontvangt een factuur van € 500,- en krijgt daar in ieder geval voor:

 

  • 8 vrijkaarten voor Sneek op ‘e Strûn
  • 1 team (4 personen) bij “het Slimste bedrijf van Súdwest-Fryslân”
  • Vermelding op de site van Sneek op ‘e Strûn
  • Je stelt een leuk item voor de verloting tijdens het Slimste Bedrijf beschikbaar
  • Naamsvermelding in de bedankadvertentie in Groot Sneek

 

Ik hoor graag of jij met je bedrijf mee kan/wilt doen aan onze goede doelen actie. Alvast bedankt voor je reactie

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *