Together in Action zamelt speelgoed in voor de Speelgoedbank.

Together in Action is een organisatie die de Speelgoedbank Friesland ondersteunt. De Speelgoedbank voorziet gezinnen die het niet kunnen veroorloven om speelgoed te bekostigen.  Graag geven wij  de Speelgoedbank een duwtje in de goede richting.
Met de wintermaanden in aantocht treft Together in Action Leeuwarden ( vrijwilligersorganisatie) de voorbereidingen in samenwerking met de Speelgoedbank Friesland.

Wat zoeken wij ?

Wij zijn  met name op zoek naar gebruikt / nieuw speelgoed in een nette staat. Mocht u bijvoorbeeld spellen willen doneren, wilt u er dan voor zorgen dat alles compleet is? De bedoeling is dat wij dit inzamelen en hier pakketten van maken voor een spetterend Sinterklaasfeest.
Together in Action zamelt speelgoed in voor de doelgroep kinderen 0-12 jaar. Uit gesprekken met de Speelgoedbank is gebleken dat er een groot tekort is aan speelgoed voor jongens. Met name de leeftijd 8-12. Wij merken dat er veel speelgoed voor peuters/kleuters wordt gedoneerd. Graag zouden wij dit uitbreiden, zodat wij ook de kinderen die wat ouder zijn kunnen verblijden.
Het zou ons helpen als u met name in deze categogie kunt doneren. Om ons netwerk uit te breiden en alle kinderen een prachtig feest te kunnen bezorgen, willen wij graag een oproep doen aan bedrijven en of particulieren. Het speelgoed is van harte welkom, en zeker nog goed voor een tweede ronde. Dus denkt u eraan om uw gebruikte speelgoed weg te doen? Stop, en denk dan even aan ons.

Hierbij kunt u denken aan :
– Boeken
– Cd’s/Dvd’s
– Houten speelgoed
– Buitenmateriaal
– Spellen
– Lego/Duplo/ Technisch Lego
– Knutselmateriaal
– Poppen
– Knuffels
– Puzzels
Together in Action doet daarom een beroep op u en uw vrijgevigheid, want ieder kind verdient een prachtig Sinterklaasfeest. Mocht uw bedrijf ons willen sponsoren door middel van speelgoed, dan vermelden wij u op onze sponsor flyers.

Ben u bereid hieraan mee te werken?
Ons afgifte punt is op onderstaand adres:
Tuinen 5
8911 KB
Leeuwarden.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dit nummer:

0619596603

Together in Action.

Deel deze pagina op....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *